OH3TR Käy Facebook-sivullamme

Tampereen teekkarien radiokerho
PL 692
33101 Tampere
QRV 145,375 MHz
& 434,950 (-2,0) MHz
puh. 040 952 6701

OH3TR - Tampereen Teekkarien Radiokerho


Syksyllä 1966 perustettu TTRK on TTY:n vanhin oppilaskerho. Se on siis vanhempi kuin itse ylioppilaskunta. Kerhossa on noin 30 jäsentä.

Kerhon toimintaan kuuluu kaikenlainen radio- ja elektroniikka-aiheinen toiminta. Viime vuosina kiinnostus on suuntautunut yhä korkeampien taajuuksien käyttöön ja erilaisten datasiirtosovelluksien tutkimiseen ja rakenteluun.

Sitä kaikkein perinteisintä HF- eli alle 30 MHz taajuuksien työskentelyä ei kerholla ole vuosiin harrastettu kovin totisesti. Nyt on kiinnostus nousussa myös näille aaltoalueille.

Kerholla on erittäin hyvä VHF-, UHF- ja SHF-kilpailuasema Hervannan vesitornissa, joka korkean sijaintinsa vuoksi on erinomainen työskentelypaikka korkeita taajuuksia ajatellen. OH3TR onkin voittanut useana vuonna Suomen Radioamatööriliiton järjestämät maljakilpailut ylivoimaisesti.

1990-luvun lopulla useammassa TTKY:n edustajiston kokouksessa kävi reposteltavana ehdotus uusiksi säännöiksi. Edarin pikkupoliitikoilla kun ei tunnu olevan harmaintakaan aavistusta sen paremmin harrastekerhojen toiminnasta kuin selkeistä ja helppolukuisista säännöistä. Keskustelua käytiin jopa rekisteröidyn yhdistyksen perustamisesta, koska yhdistyksen kokoukset eivät taas hyväksyneet edarin sekavia muutoksia ja tarpeettomia lainauksia (nyttemmin jo vanhentuneesta) yhdistyslaista. Onneksi aika hoiti asian, ja sääntömuutos haudattiin.

OH3TR:n nykyiset säännöt löytyvät täältä

alaviiva

Kohdista linkkisi .shtml-tiedostoihin .html-tiedostojen sijaan, kun linkität OH3TR:n sivuille. Kiitos!

Team OH3TR - Simply the Best

© OH3TR 1996-2017
Last updated: Saturday, 05-Nov-2011 20:25:03 EET