OH3TR Käy Facebook-sivullamme

Tampereen teekkarien radiokerho
Korkeakoulunkatu 3
PL 692, 33014
Tampereen yliopisto
QRV 145,375 MHz
& 434,950 (-2,0) MHz
puh. 040 854 7379

30-vuotisjuhlakertomus

Tampereen Teekkarien Radiokerhon 30-vuotispippalot on nyt sitten juhlittu. Onneksi Ertsulla oli kamera mukana ja filmiä riittävästi. Tässä lyhyt kehyskertomus asiasta:

Aloitetaanpa alusta. Juhlathan ajoittuivat sateiseen lauantaihin marraskuun 23 paivaan. Vieraita otettiin aluksi vastaan Elektroniikan laitoksen kahvihuoneessa, jossa vieraille tarjottiin pienta mahdollisen matkaväsymyksen kompensointia eli kahvia ja munkkia. Samalla vierailla oli mahdollisuus tutustua kerhotiloihin sekä ulko, että sisäpuolelta. Kerhon kilpailuasemalle Hervannan vesitorniin järjestettiin myös muutama tutustumiskäynti.

Ilta jatkui Teekkarisaunalla jonne oli varattu janoisille ihmisille tarkoitettua janojuomaa. Pienen odottelun jälkeen PJ:n viimein saapui paikalle ja pääsimme aloittamaan virallisten tervehdysten ja lahjuksien vastaanoton. Uuvuttavien seremonioiden jälkeen juhlijat päästettiin viimein ruuan kimppuun. Ruoka maistui joillekin jopa kolmen kierroksen ajan...

Saunalle oli kerätty pienimuotoinen näyttely kerholaisten kötöstyksistä. Tämä näyttely sai myös liikanimen "Moppemuseo".

Sumea saunominen alkoi hyvin pian ensimmäisten boolisammioiden tyhjennyttyä. Juhlinnan päästyä vauhtiin myös poliisi päätettiin kutsua paikalle toteamaan juhlien tilan. Vajaan tunnin keskustelujen jälkeen poliisikin kyllästyi juttuihimme ja lähti pois.

Juhlat oli kuitenkin varsin hyvät ja riittoisat. Useat henkilöt ovatkin kiitelleet kun juhlien muisto ei päästä meinannut lähteä edes vielä seuraavana päivänä...

Loput kuvat ja nämäkin....

Kohdista linkkisi .shtml-tiedostoihin .html-tiedostojen sijaan, kun linkität OH3TR:n sivuille. Kiitos!

Team OH3TR - Simply the Best

© OH3TR 1996-
Last updated: Saturday, 05-Nov-2011 20:25:03 EET