OH3TR Käy Facebook-sivullamme

Tampereen teekkarien radiokerho
Korkeakoulunkatu 3
PL 692, 33014
Tampereen yliopisto
QRV 145,375 MHz
& 434,950 (-2,0) MHz
puh. 040 854 7379

Kerhon sähköpostiosoitteet

LUE TÄMÄ SIVU HUOLELLISESTI, ENNENKUIN LÄHETÄT POSTIA!

Valitamme, että homma täytyy tehdä näin hankalasti. Jatkuvasti lisääntyvä automaattisten osoitteenkerääjien generoima roskaposti on pakottanut meidät poistamaan mailto:-linkit sivuiltamme.

oh3tr ät oh3tr.ham.fi on koko kerhon postituslista. Käytä tätä osoitetta, jos sinulla on asiaa koko kerholle tai epäilet, että asia kiinnostaa useaa kerholaista. Ohjeet listan tilaamiseen.

hallitus ät oh3tr.ham.fi on kerhon hallituksen postituslista. Tänne voi lähettää virallista mailia, jota ei ole tarkoituksenmukaista lähettää kaikille jäsenille.

webmaster ät oh3tr.ham.fi on weppisivujen ja ftp-alueen ylläpitäjien postituslista. Käytä tätä osoitetta kun sinulla on jotain materiaalia lisättävänä sivuille tai jotain korjattavaa sivujen tiedoissa. Tämä on se henkilö, jolla on editointioikeudet sivuihin ja mahdollisuus tehdä uusia sivuja.

moppe ät oh3tr.ham.fi on moppesäätäjä-postituslista. Lista on puoliksi suljettu, eli sinun täytyy olla listan tilaaja, jotta voit lähettää listalle postia. Artikkeleita voi kuitenkin lukea mailiarkistosta, jonne löydät linkin säätäjäsivuilta.

nokia-mobira ät oh3tr.ham.fi on englanninkielinen moppesäätäjien postituslista. Lisätietoja et löydä infosivulta, sillä lista on toistaiseksi QRT.

root ät oh3tr.ham.fi on koneen (oh3tr.ele.tut.fi) ylläpitäjä. Root vastaa serverin toiminnasta ja käytäjätunnuksista. Root ei vastaa webbisivujen sisällöstä yms.

Kohdista linkkisi .shtml-tiedostoihin .html-tiedostojen sijaan, kun linkität OH3TR:n sivuille. Kiitos!

Team OH3TR - Simply the Best

© OH3TR 1996-
Last updated: Saturday, 05-Nov-2011 20:25:03 EET